Samppa

Pentueet isä Samppa <3


BH Moonlight Mania´s Chavez

s.30.3.2005, mustavalkoinen
Lonkat: A-A (index109/2014), Kyynärät: 0-0
CEA/CH Kantaja, TNS ja CL Normaali
Silmät: ok pentuna ja 04/2014
selkä kuvattu epävirallisesti; terve

Luonnetesti: +182 laukausvarma, hyväksytty
Toko: VOI2, Agility: maxi1
Näyttelyt: SERT
Om. Johanna Laamanen, Kasv. Mirva Jauho

Samppa kennelliiton tietokannassaPentueen isä Samppa oli astutushetkellä jo 9-vuotias, eikä sillä ollut aiempia jälkeläisiä. Se on hyvin taistelutahtoinen ja saalisviettinen pienehkö uros, jolta löytyy moottoria ihan mihin vain. Se työskentelee hyvin intensiivisesti ja innokkaasti. Työskennellessään se on äänetön, keskittynyt eikä häiriinny muista koirista tai ihmisistä. Se odottaa kentän laidalla keskittyneesti vuoroaan, ja luvan saatuaan syttyy toimintaan. Se on ystävällisen välinpitämätön muita kuin tuttuja ihmisiä kohtaan, olematta kuitenkaan pidättyväinen.


Samppa on ollut ikänsä perusterve. Se on terveystutkittu kaikinpuolin erinomaiseksi (lonkat ja kyynärät parhaat mahdolliset). Se on geenitestattu CEA silmäsairauden kantajaksi, mutta Lumon ollessa geneettisesti normaali sairauden osalta, on Samppa täysin turvallinen valinta.

Samppa kisaa tokossa voittajaluokassa, ja on nuorempana kilpaillut myös agilityssä. Harrastuksiin kuuluu myös jäljestys. Myös paimennusta Samppa on kokeillut, ja osoittanut potentiaalia tähänkin. Näyttelyissä Samppa on käynyt harvakseltaan omistajan vähäisen mielenkiinnon vuoksi, sillä on kuitenkin SERT ja VARA CACIB. Se on rakenteeltaan kaikinpuolin tasapainoinen ja terve.

Samppa on hyvin tapapainoisesta ja tasaisesta pentueesta. 4/5 on harrastanut aktiivisesti sekä luonnetestattu hyvin tuloksin. Aikoinani kiinnostuin Sampasta treenatessani Sampan siskon Saran (FI KVA JK3 EK3 HK3 VK3 FI AVA&AVA-H FI TVA Moonlight Mania´s Charisma) kanssa samassa hakuryhmässä. Myös Sampan veli on käyttövalio. Sisarukset ovat kaikki olleet perusterveitä.Olin innoissani tilaisuudesta käyttää hieman vanhempaa urosta jalostukseen, jolla ei ole vielä aiempaa jälkeläisnäyttöä, mutta jonka uskon kuitenkin olevan kaikinpuolin oiva valinta Lumolle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti